Menu


Videoproduktion Stockholm


Vi kan hjälpa dig med olika typer av videoproduktion. Det kan vara enkla och korta reklamfilmer, iscensatta långa filmer, datorgrafik, animation och kombinerade videoklipp. Vi skapar även presentationsfilmer och företagsvideo.


När vi skapar våra filmer använder vi unika metoder och ställer höga krav på filmens kvalitet. Våra videofilmer demonstreras framgångsrikt på olika mässor och evenemang och visas till seriösa kunder.


Videoproduktion är en komplex och tidskrävande process. En kvalitativ videoproduktion kräver professionellt tillvägagångssätt och förståelse för videoproduktionsprocessen. För videoproduktion krävs det rätt kunskap, kompetens och utrustning. Det är egenskaper som vi har finslipat till perfektion.


Kontakta gärna oss för att beställa videoproduktion. Videoproduktionen kan göras med ditt eget manus eller med manus som vi skapat för dig.


Videoproduktionsprocessens längd beror på manusets läng och svårighetsgrad. Det kan ta allt från 1-3 dagar för enklare korta reklamfilmer och upp till 30 dagar för videofilmer med postproduktio


Filminspelningen startar först efter undertecknandet av videoproduktionsavtal. Manus för videoproduktion skapas innan avtalet tecknas under.


Anlita oss för din videoproduktion!Kontakta oss

Kontakta oss för gratis konsultation

@ Copyright 2016 ReklamFilmStockholm

Webbdesign Stockholm av BliStar AB