Menu


Videopresentationer bortom all konkurrens


Unika professionella videopresentationer kan liknas vid en gyllene nyckel till framgången! Våra kvalitativa videofilmer kan hjälpa ditt företag att sticka ut ur mängden och bli utvalt!

 

Vi skapar professionella kvalitativa videofilmer (pr-filmer, utställningsfilmer, videofilmer och videopresentationer för webbsidor, filmer för konferenser etc.) med användning av den senaste avancerade tekniken. Vi använder enbart modern video- och filmutrustning och producerar kreativa videofilmer.

Vår strategi för genomförandet av videoinspelningar och videoproduktion grundar sig på samarbetet med kunden. Effektfullda videopresentationer skapas med hjälp av genomtänkt manus som godkänns av kunden.

Videopresentationens innehåll är avgörande för företagets framgång. Vi erbjuder följande typer av videopresentationer:
1. tekniska videofilmer, exempelvis, videoklipp som visar upp era lokaler, produktion och funktionell utrustning.
2. videofilmer inriktade mot modernisering som liknar de tekniska videofilmerna men som också visar presentation av den senaste moderna tekniken, vilket kan vara aktuellt för industriella företag.
3. videopresentationer inriktade mot investeringar, exempelvis, videoinspelning av stora företagsprojekt, skapande av videografiska modeller som kan var attraktiva för investerare.
4. färgglada videopresentationer som skapas i syfte att berätta om nya produkter, exklusiva tjänster, företagets unika sidor och om fördelar för nya partners.
5. video för utställningar, som innehåller en genomtänk plan vars syfte är att locka nya kunder.

 

Våra videotjänster präglas av helhetssyn. Efter videofilmningen får du en färdig film och kan även beställa markandsföring av filmen på nätet. Populära sökmotorer kommer att "se" din videopresentation och visa den till användare i topp ”tio”!
Vi erbjuder senaste moderna lösningar inom reklam och marknadsföring vilket kan göra din webbsida lätt att förstå och använda. Tack vare det interaktiva videoinnehållet och den funktionella webbsidan kommer du att kunna hitta nya kunder, pålitliga partners och generösa investerare. Du kommer att kunna se hur dina vinster ökar och företaget blir mer och mer framgångsrikt!

Vad kostar en videopresentation?

Våra videotjänster är tillgängliga för alla möjliga kunder. Kostnadsberäkningen beror på projektets omfattning.
Det finns billiga videopresentationer som kan visas på mässor och utställningar. Det finns också dyra och unika videopresentationer! Och, naturligtvis, har vi rabatter om du beställer flera presentationsfilmer och företagsvideor. Alla manus och filmprojekt är individuella. Ring oss gärna för mer information.Kontakta oss

Kontakta oss för gratis konsultation

@ Copyright 2021 ReklamFilmStockholm

Webbdesign Stockholm av BliStar AB